Gemenskap, Tillgänglighet & E-sport

Hos oss hittar du alltid någon att spela med!

Discord

Twitter Facebook Instagram

adult-competition-computers-929831.jpg
 
 

Se vilka vi är och vad vi gör i filmen nedan

 
 

HandiPLAY är en plattform där framförallt personer med funktionsvariationer kan hänga och spela med varandra. HandiPLAY står för en ökad inkludering i spelkulturen och E-sporten, därför är det viktigt att se människor som människor och inte placera varandra i olika fack. Alla är därmed välkomna oavsett kön, sexuell läggning, funktionsvariation, bakgrund eller religion!

 
 
 

Gemenskap

Vi vill skapa en större och starkare gemenskap för funktionshindrade som spelar digitala spel. Vi har därför skapat en Discord där man alltid kan hitta någon att snacka skit och spela med. Här kommer det även att arrangeras turneringar och andra tävlingar där alla kommer ha möjlighet att delta.

blur-close-up-device-442576.jpg

Tillgänglighet

Vi har stora planer runt hur vi kan göra spelande mer tillgängligt för funktionshindrade. Alla evenemang vi håller i garanterar vi fullkomlig tillgänglighet oavsett funktionshinder.

 
business-computer-connection-929824.jpg
 

E-sport

Vårt ultimata mål är att starta ett E-sportlag. Vi vill kunna erbjuda chansen att bli tränad av en professionell coach och roliga resor till spelevenemang.

amusement-arcade-colorful-1293269.jpg
 
 

Vad som händer

Vi kommer snart börja uppdatera kalendern med spelturneringar, träffar och mycket mer.