Om oss

 
 
IMG_5598.jpg

Pontus Hedenberg
Grundare

Varför gör jag detta?
Jag har varit passionerad och engagerad av funktionshinder på senare år, speciellt med koppling till spelmediet. Esporten är just en del där jag alltid har spelat med icke funktionshindrade. Jag vill därmed ta det ett steg längre och lyfta fram funktionshindrade inom Esporten.  

Vem är jag?
Jag har ett funktionshinder som heter AMC och vad det innebär kort är att mina muskler och leder är begränsade. Spel har varit en del av mitt liv och har alltid funnit det intressant både i att vara en aktivitet men även förstå det tekniska och designen bakom utvecklingen av ett spel. Mitt intresse för Esporten har växt med tiden och jag har nu kommit till en punkt där det är något jag vill jobba med, både med människor och scenen överlag.

IMG_5603.jpg

Link Hirvelä
Medgrundare

Varför gör jag detta?
Spel har funnits i min bakgrund sen jag var liten, det är ett ämne som jag alltid haft viljan att jobba med. Nu har jag fått chansen att utveckla den passionen för spel inom Esport och använda det som ett verktyg att skapa bättre förutsättningar. Jag vill driva framtidssynen på spel i samhället.

Vem är jag?
Jag är en person som alltid har några projekt i luften som jag jobbar med. Älskar det kreativa i att skapa och dela med mig av det jag gjort. Diskutera och omge mig med kreativitet från andra är också en stor del av mitt liv. Konstverk, teckningar, 3D och andra skapelser är jag grymt fascinerad av och kan spendera timmar att bara kika igenom pinterest.

 

 
Martin.jpg

Martin Johansson
Mentor

Varför gör jag detta?
Har ett brinnande intresse av att skapa mötesplatser och aktiviteter för människor. Under de senare åren har det varit ett fokus på Esporten. E-Sporten är något som förenar människor och vi måste börja bygga plattformar för dess utövare.

Vem är jag?
Jobbar till vardags på en gymnasieskola där jag bland annat undervisar i Esport. Arbetar med Esport nationellt och med fokus på att använda Esporten inom skolan men även inom kommuner för att fånga upp och kunna hjälpa människor vidare från olika utmaningar.