Vilka fantastiska första 24 timmar! tack!

Igår lanserade vi våra sociala medier, Facebook, Instagram och vår hemsida. Detta tillsammans med vår introduktionsfilm för HandiPLAY. Vilken respons vi fick, gårdagen var något av det häftigaste vi har varit med om. Vår Discord kanal fick ett antal nya medlemmar, totalt är vi 31 medlemmar i skrivande stund! Vår facebook nådde även sin första milstolpe på 100 likes! Våra telefoner och datorer hade inte en enda lugn stund kan vi säga, alla som reagerade, delade, kommenterade, skickade meddelanden och besökte vår Discord kanal. Återigen tack!

Men det slutar inte där! Igår fick vi även möjligheten att synas på förstasidan för andra(!) gången på två veckor på en av Sveriges största speltidningar, FZ.se. Vi vill rikta ett tack till FZ och deras läsare för deras jobb och engagemang i stödjandet av HandiPLAY.

Vi riktar nu blickarna in i framtiden och ser fram emot att kunna dela nyheter och resan HandiPLAY kommer göra!

Anton Frej